Perhekahviloihin kaivataan uusia vetäjiä

27.5.2019

Voisiko perhekahvilaohjaajan tehtävä olla juuri sinulle sopiva? Vauvakahvila Peukaloinen Palokassa on suunnattu vauvaa odottaville ja alle 1-vuotiaiden perheille. Syksystä 2019 alkaen kahvilaan tarvitaan uudet vapaaehtoiset toimintaa jatkamaan. Myös sisarusperhekahvila Touhula kaipaa vahvistuksia tiimiin!

Perhekahvilamme toimivat vapaaehtoisvoimin, ja se tarkoittaa tavallisesti sitä, että kahvilakävijöiden joukosta 2-3 henkilöä ottaa yhteisesti vastuun siitä, että ovet avataan ja kahvit keitetään kullekin tapaamiskerralle. Kahvilaan voi toki suunnitella melkeinpä millaista ohjelmaa vain, mutta pääpaino on vertaistapaamisella.

Syksyllä 2019 perhekahvilat saadaan jatkumaan, jos saamme uudet vapaaehtoiset vetäjät. Yhdistyksen hallitukselta ja muiden perhekahviloiden vapaaehtoisilta saa hyvät ohjeet ja tuen toiminnalle. Perhekahvilaohjaajana toimimisesta saat halutessasi todistuksen esim. opiskelu- tai työpaikan hakua tukemaan.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä! mllpalokka@gmail.com

Lue lisää MLL Palokan yhdistyksen perhekahviloista

Yleistä MLL perhekahvilatoiminnasta