Yhdistyksen toiminta käynnistyy taas syksyn tullen

23.8.2019

Suomen kesä on taas tarjonnut parastaan ja pahintaan, ja alkaa olla aika kääntää katseita syksyyn. MLL:n Palokan paikallisyhdistyskin palailee kesälaitumilta, käärii hihat ja ryhtyy hommiin!

Yhdistyksen hallitus kokoontui 20.8., ja kokouksessa hahmottelimme syyskauden touhuja. Ainakin seuraavia asioita on tulossa:

- Muskarit ja perhekahvilat aloittavat toimintakauden syyskuun ensimmäisellä viikolla. Tarkemmat tiedot Muskarit ja Perhekahvilat

- Lastenvaate- ja -tarvikekirpputori Palokan koululla lokakuun alkupuolella, tarkka päivä vahvistuu lähiaikoina

- Perinteinen koko perheen tapahtuma Palokan kulttuuriviikkojen yhteydessä marraskuun alkupuolella

- Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous tiistaina 19.11.2019. Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita kokoukseen. Syyskokouksessa valitaan aina hallitus seuraavalle kalenterivuodelle, joten jos hallitustyöskentely kiinnostaa, laitahan jo päivämäärä kalenteriisi!