Koukkumammat

Näperryttääkö? Kaipaatko pientä tuuletusta ja uusia kavereita? Pursuaako kaapit kankaita ja lankoja, keskeneräisiä tekeleitä? Innostaisiko uudet käsityö- ja askartelutekniikat? Mietitkö villasukan kantapään kavennuksia? Onko ideat loppu joulukorteista? Pidätkö kahvista, teestä tai suklaakekseistä?

Jos vastaus on kyllä, apu on lähellä. Ajatuksena on rupatella mukavia puikkojen kilinän saattelemana ja herkutella samalla nyyttäriperiaatteella. Vaikka toiminta on suunniteltu äitien lähtökohdista, lapset voi ottaa mukaan, jos siltä tuntuu. Tehdään yhteisen teeman mukaisia värkkäyksiä tai kukin omia virkkuitaan. Käsityökahvilakerroilla ei ole erityistä teemaa vaan kädet ovat vapaat.

Ompelukoneita ei paikalla ole, mutta toki voi leikata kankaita kerrankin rauhassa. Materiaalit hankitaan osittain itse, osittain Koukkumammojen puolesta. Valmiita käsityötaitoja et tarvitse, tärkeintä on mukava yhdessäolo ja into tehdä ja oppia. Toiminnan vetämisestä vastaa ryhmä palokkalaisia äitejä.

Koukkumammat kokoontuu  parillisilla viikoilla keskiviikkoisin klo 18-20 Pappilanvuoren päiväkodilla, osoitteessa Koppelonpolku 2. 

HUOM. Toiminta on tällä hetkellä tauolla, ja jatkamme keväällä 2021 mikäli koronatilanne sallii.

Tervetuloa!