Tietoa yhdistyksestä

Palokan paikallisyhdistys on perustettu marraskuussa 1987. Yhdistyksessä on 229  jäsentä (30.1.2018). Hallituksessamme on puheenjohtajan lisäksi 7 jäsentä ja 2 varajäsentä vuonna 2018, ja hallitus kokoontuu noin kerran kuussa.

Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita sääntömääräisiin syys- ja kevätkokouksiin, joihin lähetetään kokouskutsu kaksi kertaa vuodessa postitettavan jäsenkirjeemme mukana.

Toimintamme on suunnattu ensisijaisesti Palokan ja sen lähialueiden lapsiperheille. Pääasiassa olemme keskittyneet alle kouluikäisten lasten toimintaan, mutta myös muunikäisille lapsille ja nuorille voidaan järjestää tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan monenlaista toimintaa.

Yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, ja uudet aktiivit ovat aina lämpimästi tervetulleita. Tule mukaan rentoon ja iloiseen porukkaamme!