Tule mukaan yhdistyksen toiminnan tekijäporukkaan!

17.9.2019

Yhdistyksen syyskokous 19.11. lähestyy, ja tuolloin valitaan uusi hallitus. Jos vapaaehtoistyö Palokan alueen lapsiperheiden hyväksi kiinnostaa, nyt on mahtava tilaisuus tulla mukaan!

MLL:n Palokan yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Muskariopettajat tietysti ovat alansa ammattilaisia, ja heille maksamme palkan, mutta kaikki muu toimintamme tapahtuu vain ja ainoastaan sen takia, että taustalla on innokkaita tekijöitä, jotka ovat valinneet käyttää osan omasta vapaa-ajastaan toisten (ja itsensä!) hyödyksi ja iloksi.

Yhdistyksen toimintaa pyörittää hallitus, joka koostuu puheenjohtajasta ja vähintään kuudesta varsinaisesta jäsenestä. Hallitus valitaan aina yhdistyksen syyskokouksessa, joka tänä vuonna järjestetään 19.11. Tänä syksynä moni pitkän linjan hallituksen jäsen on jäämässä toiminnasta kokonaan pois tai ainakin taka-alalle, joten toivotamme erityisen lämpimästi tervetulleiksi uusia innokkaita tekijöitä. Hallitustoiminnassa pääsee näkemään paikallisyhdistyksen toimintaa laajemmassa mittakaavassa, hyödyntämään mahdollisia omia vahvuuksiaan esim. viestinnässä tai taloushallinnossa, ja myös reitti piiri- tai valtakunnallisen tason vaikuttamiseen MLL-järjestössä aukeaa halukkaille. MLL-yhdistyksen hallituksessa toimiminen antaa hyvän pohjan moneen eri työhön ja tehtävään.

Toivomme runsasta osallistujamäärää syyskokoukseemme. Tule paikalle vaikka vain kuulostelemaan millaista toimintamme käytännössä on, ja varsinkin jos olet kiinnostunut hallitustehtävistä. Hallituksessa on tarjolla monenlaisia tehtäviä eri näkökulmasta, ja jo pienikin osallistuminen on iso asia. Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa, ja lapset ovat aina tervetulleita mukaan kokouksiimme.

"Hallitus" kuulostaa kovin viralliselta (ja sitä toki oikeasti onkin), mutta yhtä hyvin voisimme käyttää vaikka sanaa puuhaporukka, jonka kokoontumisissa on aina mukavaa ja innostavaa, toiminta itsessään tuo voimaa tekijöilleen. Tervetuloa reippaaseen porukkaamme!

Jos haluat tietää lisää, ota ihmeessä yhteyttä mllpalokka@gmail.com