Kuva: MLL / Matti Matikainen

MLL:n perhekahvilat Palokassa

Mikä perhekahvila?

Perhekahvila on lapsiperheiden kohtaamispaikka. Se tarjoaa äideille ja iseille mahdollisuuden tavata samassa elämäntilanteessa olevia, samalla alueella asuvia vanhempia. Lapset saavat perhekahvilassa seuraa ja mukavaa tekemistä. MLL:n perhekahvilat ovat avoimia kaikille, osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Kahviloista huolehtivat yhdistyksen vapaaehtoiset, ja kaikilta kävijöiltä toivotaan aktiivisuutta kahvilan järjestelyissä.

Tapaamiset ja aikataulut

HUOM. Perhekahvilatoimintamme on tällä hetkellä tauolla. Kevätkauden 2021 perhekahvilat käynnistetään, jos koronatilanne sallii.

Mannisenmäen perhekahvila maanantaisin

Kahvila kokoontui syksyllä 2020 puistoperhekahvilana alueen leikkipuistoissa. Kevätkaudelle 2021 selvitellään tila-asioita parhaillaan. Kahvilaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset perheineen.

Facebookista löytyy ryhmä Mannisenmäen Perhekahvila, jossa perhekahvilan kokoontumisista tiedotetaan.

Touhula perjantaisin

Touhula on kohtaamispaikka kaikille alle kouluikäisille lapsille vanhempineen. Mukaan mahtuvat myös mummot, papat, kummit ja muut lasten läheiset. Rentoa rupattelua kahvittelun lomassa, keskusteluja ajankohtaisista aiheista sekä leikkiä ja puuhaa lapsille. Tarjolla on kahvit ja pientä purtavaa. Voit myös tuoda ja lämmittää omat eväät. Lämpimästi tervetuloa tapaamaan tuttuja ja vielä tuntemattomia lapsia ja aikuisia! Perhekahvila on kokooontunut Palokan nuorisotiloilla (Raivaajantie 1) perjantaisin klo 9.30-11.30.

Touhulan löydät myös Facebookista nimellä Perhekahvila Touhula / MLL Palokka, seuraa ajankohtaista ilmoittelua siellä!