Kuva: MLL / Matti Matikainen

MLL:n perhekahvilat Palokassa

Mikä perhekahvila?

Perhekahvila on lapsiperheiden kohtaamispaikka. Se tarjoaa äideille ja iseille mahdollisuuden tavata samassa elämäntilanteessa olevia, samalla alueella asuvia vanhempia. Lapset saavat perhekahvilassa seuraa ja mukavaa tekemistä. MLL:n perhekahvilat ovat avoimia kaikille, osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Kahviloista huolehtivat yhdistyksen vapaaehtoiset, ja kaikilta kävijöiltä toivotaan aktiivisuutta kahvilan järjestelyissä.

Tapaamiset ja aikataulut

Syksyn 2021 Touhulan ja Mannisenmäen perhekahviloiden välipalatarjoilut on kävijöille ilmaisia, sillä Keski-Suomen Osuuspankki on lahjoittanut yhdistyksellemme varat tarjoiluiden järjestämiseen. Kiitos OP Keski-Suomi! #opkeskisuomi #teemmeyhdessähyvää #lahjoitus

Mannisenmäen iltaperhekahvila torstaisin (joulutauolla)

Syyskaudella 2021 kokoonnutaan Pilke Mannisenmäki päiväkodilla torstaisin klo 17.30-19.30 9.9.2021 alkaen. Osoite on Mannisenmäentie 2. Kahvilaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset perheineen. Joka kerralla askarrellaan , lisäksi jumppasali on vapaassa käytössä . Iltapalaa on tarjolla maksuttomasti. Kahvila on ikärajaton. Pilke päiväkodit tarjoaa tilat käyttöömme , haluavat tukea yhteisöllistä toimintaa. Kiitos heille siitä.  Tervetuloa kaikki mukaan. Kahvila toistaiseksi joulutauolla, seuraa ilmoittelua facebookissa. Perhekahvilan jatkumiseksi kaivataan vapaaehtoisia vetäjiä.

Facebookista löytyy ryhmä Mannisenmäen Perhekahvila, jossa perhekahvilan kokoontumisista tiedotetaan.

Touhula perjantai aamupäivisin

Touhula on kohtaamispaikka kaikille alle kouluikäisille lapsille vanhempineen. Mukaan mahtuvat myös mummot, papat, kummit ja muut lasten läheiset. Rentoa rupattelua kahvittelun lomassa, keskusteluja ajankohtaisista aiheista sekä leikkiä ja puuhaa lapsille. Tarjolla on kahvit ja pientä purtavaa. Voit myös tuoda ja lämmittää omat eväät. Lämpimästi tervetuloa tapaamaan tuttuja ja vielä tuntemattomia lapsia ja aikuisia! Perhekahvila on kokooontunut Palokan nuorisotiloilla (Raivaajantie 1) perjantaisin klo 9.30-11.30.

Touhulan löydät myös Facebookista nimellä Perhekahvila Touhula / MLL Palokka, seuraa ajankohtaista ilmoittelua siellä!

Savulahden iltaperhekahvila tiistaisin (joulutauolla)

Iltaperhekahvila on startannut ja kokoonnumme tiistaisin m17.30-19-30 Savulahden päiväkoti-koulun kerhotilassa , käynti savulahdentien puolelta ovelta H . Kahvila on ikärajaton. Tarjolla on iltapalaa , ensimmäiset kerrat tarjoaa yhdistys, myöhemmin syksyllä keräämme pienen kahvimaksun per perhe.  Tiedossa on leikkimistä ja puuhastelua, tervetuloa kaikki mukaan . Kahvila toistaiseksi joulutauolla. Seuraa ilmoitteluamme facebookissa. Kahvilan jatkumiseksi kaivataan vapaaehtoisia perhekahvilaohjaajia.