Perhekahvilat

Vauvakahvila Peukaloisen tunnelmaa talvella 2018

Kaudella 2019-2020 pyöritämme kolmea perhekahvilaa: Peukaloinen ja Touhula Palokan nuorisotiloissa sekä Mannisenmäen perhekahvila Touhula-päiväkodin tiloissa. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat kävijät!

Vauvakahvila Peukaloinen torstaisin

Lasta odottaville sekä alle vuoden ikäisille lapsille huoltajineen. Tervetuloa mukaan myös isovanhemmat, kummit ja muut lasten läheiset! Tapaamisissa vaihdetaan kuulumisia ja kokemuksia kahvi- tai teekupposen ja pienen purtavan voimin.
Peukaloisen löydät myös facebookista nimellä "Vauvakahvila Peukaloinen".

Peukaloinen kokoontuu Palokan Nuorkkarin tiloissa, osoitteessa Raivaajantie 1, 2. kerros. Sisäänkäynti terveyskeskuksen puolelta. Peukaloinen kokoontuu torstaisin klo 9.30-11.30. Syksyn ensimmäinen kerta 5.9.

Mannisenmäen iltaperhekahvila torstaisin

Kahvila kokoontuu Touhula-päiväkodin tiloissa (os. Mannisenmäentie 2) torstaisin klo 17.30-19.30. Kahvilaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset perheineen. Facebookista löytyy myös ryhmä Mannisenmäen perhekahvilan väelle. Syyskausi Mannisenmäessä alkaa 5.9.

Touhula perjantaisin

Touhula on kohtaamispaikka kaikille alle kouluikäisille lapsille vanhempineen. Mukaan mahtuvat myös mummot, papat, kummit ja muut lasten läheiset. Rentoa rupattelua kahvittelun lomassa, keskusteluja ajankohtaisista aiheista sekä leikkiä ja puuhaa lapsille. Tarjolla on kahvit ja pientä purtavaa. Voit myös tuoda ja lämmittää omat eväät. Lämpimästi tervetuloa tapaamaan tuttuja ja vielä tuntemattomia lapsia ja aikuisia!
Touhulan löydät myös facebookista nimellä "Perhekahvila Touhula"

Perhekahvila kokoontuu Palokan Nuorkkarin tiloissa, osoitteessa Raivaajantie 1, 2. kerros. Sisäänkäynti terveyskeskuksen puolelta. Touhula kokoontuu perjantaisin klo 9.30-11.30. Syksyn ensimmäinen kerta 6.9.

Perhekahvila on lapsiperheiden kohtaamispaikka. Se tarjoaa äideille ja isille mahdollisuuden tavata samassa elämäntilanteessa olevia, samalla alueella asuvia vanhempia. Lapset saavat perhekahvilassa seuraa ja mukavaa tekemistä.

MLL:n perhekahvilat ovat avoimia kaikille, osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Kahviloista huolehtivat yhdistyksen vapaaehtoiset, ja kaikilta kävijöiltä toivotaan aktiivisuutta kahvilan järjestelyissä.

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta perhekahvilan vastuuhenkilönä? Ota yhteyttä perhekahvilavastaavaamme: mllpalokka(a)gmail.com