Perhekahvilat

Vauvakahvila Peukaloisen tunnelmaa talvella 2018

Pyöritämme neljää perhekahvilaa: Peukaloinen ja Touhula Palokan nuorisotiloissa, Mannisenmäen iltaperhekahvila perjantaisin ja Vesangan kahvila perjantaisin Rientolassa. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat kävijät! Palokan perhekahvilat Touhula ja Peukaloinen ovat kesätauolla nuorkkarin remontin vuoksi. Perhekahvilat jatkavat toimintaa taas syyskuussa!

Touhula

Touhula on kohtaamispaikka kaikille alle kouluikäisille lapsille vanhempineen. Mukaan mahtuvat myös mummot, papat, kummit ja muut lasten läheiset. Rentoa rupattelua kahvittelun lomassa, keskusteluja ajankohtaisista aiheista sekä leikkiä ja puuhaa lapsille. Tarjolla on kahvit ja pientä purtavaa. Voit myös tuoda ja lämmittää omat eväät. Lämpimästi tervetuloa tapaamaan tuttuja ja vielä tuntemattomia lapsia ja aikuisia!
Touhulan löydät myös facebookista nimellä "Perhekahvila Touhula"

Touhula on kesätauolla vielä elokuun! Syksyn ensimmäinen perhekahvila Touhula on torstaina 6.9. Perhekahvila kokoontuu Palokan Nuorkkarin tiloissa, osoitteessa Raivaajantie 1, 2. kerros. Sisäänkäynti terveyskeskuksen puolelta. Touhula kokoontuu torstaisin klo 9.30-11.30.

Lisätietoja: mllpalokka(a)gmail.com

Vauvakahvila Peukaloinen

Lasta odottaville sekä alle vuoden ikäisille lapsille huoltajineen. Tervetuloa mukaan myös isovanhemmat, kummit ja muut lasten läheiset! Tapaamisissa vaihdetaan kuulumisia ja kokemuksia kahvi- tai teekupposen ja pienen purtavan voimin.
Peukaloisen löydät myös facebookista nimellä "Vauvakahvila Peukaloinen".

Peukaloinen on elokuussa vielä kesätauolla! Peukaloinen kokoontuu Palokan Nuorkkarin tiloissa, osoitteessa Raivaajantie 1, 2. kerros. Sisäänkäynti terveyskeskuksen puolelta. Peukaloinen kokoontuu perjantaisin klo 9.30-11.30 ja syksyn ensimmäinen kerta on 7.9.

Lisätietoja: mllpalokka(a)gmail.com

Mannisenmäen perhekahvila

Uusi perhekahvilamme Mannisenmäessä aloittaa toimintansa perjantaina 17.8. Kahvila kokoontuu Touhula-päiväkodin tiloissa (os. Mannisenmäentie 2) perjantaisin klo 17.30-19.30. Kahvilaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset perheineen. Facebookista löytyy myös ryhmä Mannisenmäen perhekahvilan väelle.

Lisätietoja: mllpalokka@gmail.com

Vesangan perhekahvila

Perhekahvila kokoontuu Vesangan kylätalolla, Rientolassa (Rientolantie 2). Kokoonnumme parittomien viikkojen perjantaisin klo 9.30-11.30.

Lisätietoja: perhekahvila.vesanka(a)gmail.com

Perhekahvila on lapsiperheiden kohtaamispaikka. Se tarjoaa äideille ja isille mahdollisuuden tavata samassa elämäntilanteessa olevia, samalla alueella asuvia vanhempia. Lapset saavat perhekahvilassa seuraa ja mukavaa tekemistä.

MLL:n perhekahvilat ovat avoimia kaikille, osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Kahviloista huolehtivat yhdistyksen vapaaehtoiset, ja kaikilta kävijöiltä toivotaan aktiivisuutta kahvilan järjestelyissä.

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta perhekahvilan vastuuhenkilönä? Ota yhteyttä perhekahvilavastaavaamme Mirja Poikolaiseen mllpalokka(a)gmail.com