Ajankohtaista

Kysyimme kuulumisia muutamalta pitkäaikaiselta yhdistyksemme jäseneltä keväällä 2018.
Liitteenä puheenjohtajan terveisiä Keväästä
Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita kevätkokoukseemme, joka järjestetään ti 24.4.2018 klo 19 Pappilanvuoren päiväkodilla. Kahvitarjoilu!
Yhdistyksemme tarjoaa alakouluikäisille edullisen mahdollisuuden pelata vapaamuotoisesti sählyä sunnuntaisin Palokan liikuntahallilla.
Palokan Lions Club valitsi yhdistyksemme Vuoden palokkalaiseksi vuonna 2017. Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä päästessämme tämän pitkän perinteen jatkajiksi Palokassa.
Syksyn jäsenkirje on painossa, ja kopsahtaa jäsenten postiluukkuihin ensi viikosta alkaen. Jäsenkirje on samalla kutsu syyskokoukseen, joka pidetään 8.11.2017 klo 19 Pappilanvuoren päiväkodilla. Jäsenkirjeessä on perinteisesti puheenjohtajan tervehdys, jonka julkaisemme tässä jo etukäteen.
MLL Järvi-Suomen piiri ja kaikki alueen paikallisyhdistykset allekirjoittivat kannanoton, joka toimitettiin sivistyslautakunnan jäsenille 21.9.2016 pidettävää kokousta varten. Kannanotto sekä Keskisuomalaisessa julkaistu mielipidekirjoitus on luettavissa piirin sivuilla.
Jyväskylän kaupunki kaavailee kunnallisen perhepäivähoidon vaiheittaista alasajoa vuodesta 2016 alkaen. Tosiasiassa kunnallista perhepäivähoitoa on romutettu jo usean vuoden ajan: uusia hoitajia ei ole palkattu vuosiin, perheitä ei rohkaista hakemaan hoitopaikkaa perhepäivähoidosta ja kaupungin asenne sekä viestintä perhepäivähoidosta on negatiivinen. Tämä on vähentänyt perheiden kiinnostusta perhepäivähoitoa kohtaan, vaikka perheillä on tarvetta ja halua valita perhepäivähoito lapsensa hoitomuodoksi. Perhepäivähoidon pitäisi olla perheille aidosti valittavissa oleva vaihtoehto. Se edellyttää sitä, että kunnallistakin perhepäivähoitoa järjestetään ja uusia hoitajia palkataan myös jatkossa.