Ajankohtaista

Koronapandemian vuoksi jouduimme laittamaan yhdistyksen kaiken toiminnan tauolle maaliskuun puolesta välistä alkaen. Kiitämme kaikkia toimintaan osallistuneita ja toivotamme teidät tervetulleiksi mukaan tomintaan taas, kun se turvallista on!
Yhdistyksemme jäsenkirje on toimitettu tänä keväänä sähköpostilla. Jos et saanut omaasi, ota yhteyttä mllpalokka@gmail.com niin tarkistetaan yhteystietosi! Julkaisemme kirjeen tässä. Yhdistyksen sääntöjen mukaan sääntömääräisiä kokouksia ei voida pitää etäyhteyksien kautta, joten joudumme siirtämään kevätkokoustamme myöhemmäksi. Lähetämme kutsun tilaisuuteen kaikille jäsenillemme heti, kun voimme turvallisesti kokouksen järjestää.
Yhdistyksen syyskokouksessa 19.11.2019 valittiin hallitus tulevalle vuodelle. Kaksi uutta henkilöä liittyi mukaan hallitukseen, tervetuloa Annika ja Mirva!
Palokan Lions Club valitsi yhdistyksemme Vuoden palokkalaiseksi vuonna 2017. Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä päästessämme tämän pitkän perinteen jatkajiksi Palokassa.