Ajankohtaista

[1-10] [11]
Osana Palokan kulttuuripäiviä järjestämme jo viidettä kertaa yhteistyössä Jyväskylän kristillisen opiston lastenohjaajaopiskelijoiden kanssa koko perheen tapahtuman. Tapahtumaan on vapaa pääsy.
Sählyvuoron jatkuminen on varmistunut. Vuoro aloitetaan su 2.9.2018, ja säbäillään sunnuntaisin klo 14:30-15:30 Palokan liikuntahallilla.
Kysyimme kuulumisia muutamalta pitkäaikaiselta yhdistyksemme jäseneltä keväällä 2018.
Liitteenä puheenjohtajan terveisiä Keväästä
Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita kevätkokoukseemme, joka järjestetään ti 24.4.2018 klo 19 Pappilanvuoren päiväkodilla. Kahvitarjoilu!
Palokan Lions Club valitsi yhdistyksemme Vuoden palokkalaiseksi vuonna 2017. Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä päästessämme tämän pitkän perinteen jatkajiksi Palokassa.
Syksyn jäsenkirje on painossa, ja kopsahtaa jäsenten postiluukkuihin ensi viikosta alkaen. Jäsenkirje on samalla kutsu syyskokoukseen, joka pidetään 8.11.2017 klo 19 Pappilanvuoren päiväkodilla. Jäsenkirjeessä on perinteisesti puheenjohtajan tervehdys, jonka julkaisemme tässä jo etukäteen.
MLL Järvi-Suomen piiri ja kaikki alueen paikallisyhdistykset allekirjoittivat kannanoton, joka toimitettiin sivistyslautakunnan jäsenille 21.9.2016 pidettävää kokousta varten. Kannanotto sekä Keskisuomalaisessa julkaistu mielipidekirjoitus on luettavissa piirin sivuilla.
RSS ATOM