Ajankohtaista

Yhdistyksen syyskokouksessa 19.11.2019 valittiin hallitus tulevalle vuodelle. Kaksi uutta henkilöä liittyi mukaan hallitukseen, tervetuloa Annika ja Mirva!
Palokan Lions Club valitsi yhdistyksemme Vuoden palokkalaiseksi vuonna 2017. Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä päästessämme tämän pitkän perinteen jatkajiksi Palokassa.
MLL Järvi-Suomen piiri ja kaikki alueen paikallisyhdistykset allekirjoittivat kannanoton, joka toimitettiin sivistyslautakunnan jäsenille 21.9.2016 pidettävää kokousta varten. Kannanotto sekä Keskisuomalaisessa julkaistu mielipidekirjoitus on luettavissa piirin sivuilla.
Jyväskylän kaupunki kaavailee kunnallisen perhepäivähoidon vaiheittaista alasajoa vuodesta 2016 alkaen. Tosiasiassa kunnallista perhepäivähoitoa on romutettu jo usean vuoden ajan: uusia hoitajia ei ole palkattu vuosiin, perheitä ei rohkaista hakemaan hoitopaikkaa perhepäivähoidosta ja kaupungin asenne sekä viestintä perhepäivähoidosta on negatiivinen. Tämä on vähentänyt perheiden kiinnostusta perhepäivähoitoa kohtaan, vaikka perheillä on tarvetta ja halua valita perhepäivähoito lapsensa hoitomuodoksi. Perhepäivähoidon pitäisi olla perheille aidosti valittavissa oleva vaihtoehto. Se edellyttää sitä, että kunnallistakin perhepäivähoitoa järjestetään ja uusia hoitajia palkataan myös jatkossa.
RSS ATOM