Ajankohtaista

Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita sääntömääräiseen syyskokoukseen. Kokous järjestetään Pappilanvuoren päiväkodilla tiistaina 19.11. klo 19.00.
Palokan kulttuuriviikkojen osana MLL:n Palokan yhdistys järjestää taas opiskelijayhteistyönä maksuttoman perhetapahtuman la 9.11. klo 10-12 Palokan koululla. Tarkempia tietoja tapahtumasta tulossa viikolla 43.
Yhdistyksen syyskokous 19.11. lähestyy, ja tuolloin valitaan uusi hallitus. Jos vapaaehtoistyö Palokan alueen lapsiperheiden hyväksi kiinnostaa, nyt on mahtava tilaisuus tulla mukaan!
Suomen kesä on taas tarjonnut parastaan ja pahintaan, ja alkaa olla aika kääntää katseita syksyyn. MLL:n Palokan paikallisyhdistyskin palailee kesälaitumilta, käärii hihat ja ryhtyy hommiin!
19.11.2018 järjestetyssä yhdistyksen syyskokouksessa valittiin puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 2019.
Palokan Lions Club valitsi yhdistyksemme Vuoden palokkalaiseksi vuonna 2017. Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä päästessämme tämän pitkän perinteen jatkajiksi Palokassa.
MLL Järvi-Suomen piiri ja kaikki alueen paikallisyhdistykset allekirjoittivat kannanoton, joka toimitettiin sivistyslautakunnan jäsenille 21.9.2016 pidettävää kokousta varten. Kannanotto sekä Keskisuomalaisessa julkaistu mielipidekirjoitus on luettavissa piirin sivuilla.
Jyväskylän kaupunki kaavailee kunnallisen perhepäivähoidon vaiheittaista alasajoa vuodesta 2016 alkaen. Tosiasiassa kunnallista perhepäivähoitoa on romutettu jo usean vuoden ajan: uusia hoitajia ei ole palkattu vuosiin, perheitä ei rohkaista hakemaan hoitopaikkaa perhepäivähoidosta ja kaupungin asenne sekä viestintä perhepäivähoidosta on negatiivinen. Tämä on vähentänyt perheiden kiinnostusta perhepäivähoitoa kohtaan, vaikka perheillä on tarvetta ja halua valita perhepäivähoito lapsensa hoitomuodoksi. Perhepäivähoidon pitäisi olla perheille aidosti valittavissa oleva vaihtoehto. Se edellyttää sitä, että kunnallistakin perhepäivähoitoa järjestetään ja uusia hoitajia palkataan myös jatkossa.
RSS ATOM