Muskarit

Muskariopettajana toimii Sanni Yli-Pekkala.
Muskarissa keväällä 2018 lauluja ja leikkejä leikkivarjolla. Muskarissa perheen pienimmät musisoivat yhdessä vanhempien kanssa.
Muskariporukan pienimmät tutustumassa höyheniin musiikin mukana.

Ilmoittautuminen syksyn muskareihin on nyt auki. Ilmoittautumislomake löytyy vasemmalla olevasta valikosta.

Muskarit syyskaudella 2018

Yhdistyksemme muskaritoiminta jatkuu kesätauon jälkeen syyskuussa 2018 Palokan koululla. Kauden aloitus tarkentuu kesän aikana. Opettajana toimii Sanni Yli-Pekkala.

Muskarin osallistumismaksu

• 55€/lapsi MLL Palokan yhdistyksen jäseniltä (perheessä vähintään yksi aikuisjäsen)
  • 70 €/lapsi muilta
  • Sisarusalennus samassa taloudessa asuvan sisaruksen maksusta 5€

Ryhmät ja ilmoittautuminen

Muskariryhmät syksyllä 2018 kokoontuvat tiistaisin ja keskiviikkoisin. Aikataulut ja ryhmät varmistuvat elokuussa kun ilmoittautuminen päättyy. Ilmoittautuminen muskareihin tapahtuu ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuneille laitamme sähköpostia viimeistään elokuussa.

Lisätietoja

Jos muskariasioista on kysyttävää, voitte olla meihin yhteydessä sähköpostilla mllpalokkamuskari@gmail.com tai mllpalokka@gmail.com